ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
I gårdagens program av "Maria & Mindy" går Maria Montazami på klassåterträff med gamla vänner från gymnasiet i Västerås. Foto: Suvad Mrkonjic
I gårdagens program av "Maria & Mindy" går Maria Montazami på klassåterträff med gamla vänner från gymnasiet i Västerås. Foto: Suvad Mrkonjic

Maria Montazami: "Jag ångrar det i dag"

ANNONS:

I gårdagens program av "Maria & Mindy" går Maria Montazami på klassåterträff med gamla vänner från gymnasiet i Västerås.

Men vad tittarna inte får se är att Maria ångerfullt ber om ursäkt till en gammal klasskamrat efter 28 år.

- Det var en liten sak jag sa om hennes ansikte och hon blev jätteledsen. Hon har tänkt på det länge. Jag ångrar det i dag, men vi är sams nu, säger Maria efter programmet.

I tisdagskvällens program fick tittarna följa Marias och Mindys besök i Västerås. Den stora händelsen var klassåterträffen med gamla vänner från Carlforsska gymnasiet.

Maria hade ingen aning om hur många eller vem som skulle vara med på festen.

- Jag har ingen aning om vem som kommer på festen. Det kanske är någon m Här sjunger Nanne på Marias återträff. Foto:<br/>TV3 Här sjunger Nanne på Marias återträff. Foto:
TV3
an har varit ovän med. Jag är jättenervös. Jag kan ha varit lite kaxig och småtaskig, säger Maria i programmet.

Hennes fasa skulle komma att bli sann. En av de 16 gästerna var en kvinna som länge gått och varit ledsen över ett skämt som Maria sa till henne under skoltiden.

- Det var något taskigt jag sa till henne. Det var en liten sak om hennes ansikte. Men för henne blev det en livslång grej, säger Maria Montazami.

"Vi är sams nu"

På klassträffen, 28 år senare, kunde Maria äntligen lätta sitt hjärta och be om ursäkt för det taskiga skämtet som hon ångrar i dag.

- Det var ett skämt, men det var mer än så för henne. Det var det dummaste jag kunde säga. Jag ångrar det i dag, men vi är sams nu. Hon tog emot min ursäkt och vi har klarat upp det, säger Maria Montazami.

"Jag fick panik"

På festen hade Maria bjudit in sin vän Nanne Grönvall för att hålla i underhållnigen. Men när sångerskan började sjunga låten "Avundsjuk" blev det inte riktigt som Maria hade tänkt sig.

- Nej, nu kanske de tror att jag har valt den för att för att de är jätteavundsjuka på mig. Jag fick panik, säger Maria i programmet.

Efter programmet berättar Maria att hon inte hade någon aning om att Nanne skulle sjunga just den låten. Men hon hade inget annat val än att knipa igen och låtsas som ingenting.

- Det var jättepinsamt, men det vara bara att tralla med. Det var ändå jättekul att Nanne var med. Vi träffades i Los Angeles för en vecka sedan. Hon kom hit för att få inspiration till sin musik och då tog vi ett glas vin.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: