ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Malmös schlagerfest - bästa ljudet någonsin

ANNONS:

MALMÖ. Bättre ljud än någonsin.

Men också längre för artisterna att gå.

Melodifestivalen i Malmö på lördag slår nya rekord.

- Vi sätter världsrekord i lång catwalk samtidigt som vi kan presentera det bästa tv-ljudet i melodifestivalens historia, säger Sofi Strid på SVT och Axel Ekblad på Blixten & kompani.

Nu är scenen på plats och i morgon startar repetitionerna. 100-talet personer arbetar febrilt i Malmö arena för att den fjärde och sista delfinalen i Melodifestivalen 2013 ska bli så bra som möjligt.

- Allt flyter på att det känns som att vi vet exakt vad vi har kvar att göra. Vi bygger om en ishall till en tv-studio, säger Ekblad som är produktionsansvarig.

Arbetet med att bygga scenen startade redan i måndags. Först byggde man den flera ton tunga ljus- och ljudriggen som hängs upp i taket. Därefter byggdes scenen och sist har alla stolar placerats ut.

- Vi kan ta in 10 200 personer. Det finns biljetter kvar till genrepen. Men även till själva finalen lördag kväll, berättar Ekblad som varit på plats alla fem gånger festivalen arrangerats i arenan.

När delfinalen är avgjord i Malmö och artisterna återvänt till Savoy för fest rivs scenen. 03.00 är allting lastat och på väg till andra chansen.

På tisdag spelas det hockey i arenan igen.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: