Skönhetstips och prylar

Allt om inre och yttre hälsa.

Sajten för alla vinnare

Här delas det ut superbonusar.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Storlek på text:
Skriv ut text
HÄR HITTADES KROPPEN I KYLSKÅPET. Kvinnans 44-årige före detta sambo har på senare tid bott på en nedlagd bondgård utanför Nakskov. Där fanns kylskåpet undangömt i ett uthus. Foto: Polisen, Per Rasmussen HÄR HITTADES KROPPEN I KYLSKÅPET. Kvinnans 44-årige före detta sambo har på senare tid bott på en nedlagd bondgård utanför Nakskov. Där fanns kylskåpet undangömt i ett uthus. Foto: Polisen, Per Rasmussen

Liket som låg gömt i kylskåpet identifierat

Annons:
Tidigare artiklar

Obduktionen av kvinnokroppen som hittades i ett kylskåp i Dannemare på Lolland i Danmark har identifierats.

Polisen kan nu bekräfta att det är Mette Bønnelykke Herholdt.

Det rapporterar Ekstrabladet.

Mette Bønnelykke Herholdt har varit försvunnen i två år. I tisdags hittades en kropp i ett kylskåp i Dannemare på Lolland. Polisen misstänkte då att det var den försvunna kvinnan. Nu kan obduktionen bekräfta att det var Mette Bønnelykke Herholdt som låg i kylskåpet.

Polisen tror att det är kvinnans 44-åriga sambo som dödat henne. Han har häktats för mord, men nekar till anklagelserna. Han säger i stället att kvinnan dött en naturlig död och han sedan gömde kroppen i kylskåpet.

Kylskåpet var väl förseglat med ett hänglås så ingen av misstag skulle öppna det. Kvinnan var dessutom insvept i en presenning.

Mordet lär ha ägt rum i december 2010 på en adress i Vesterborg. Mannen har sedan dess flyttat två gånger och då tagit kylskåpet med liket i med sig.

Enligt polisen kan det ta veckor att fastställa dödsorsaken eftersom kroppen var i så dåligt skick.

Annons:
Mest läst på Kvp.se
Annons:
KVÄLLSPOSTEN SPORT
Annons:
Annons:
Senaste nytt
MRMADHAWK
MEST LÄST I DAG
Annons:
QUIZ
SPORT
DAGENS WEBBFRÅGA

Vad är det viktigaste för dig bland påskmaten?

Tack för din röst!
Du har redan svarat på frågan.
Visa resultat
Snittbetyg:
Annons:

Vad är det viktigaste för dig bland påskmaten?

Annons:
NÖJE
MALMÖGIROT
Mest delat i dag
WEBBTEST

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader