ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
"Just nu känns det bara skönt att veta att vi kommer iväg. Sedan får det vara hur många terrorhot det vill", säger Anders Jacobsson.
"Just nu känns det bara skönt att veta att vi kommer iväg. Sedan får det vara hur många terrorhot det vill", säger Anders Jacobsson.

Flygtrafiken från Malmö i gång igen

ANNONS:
Läs mer
MALMÖ. Ett femtiotal personer på Sturups flygplats väntade i flera timmar på att kunna resa till London.
- Vi skulle rest vid tiotiden så det är en lång väntan, säger Steven Bayer från England.
Han och många andra väntande är kritiska till bristen på information. Klockan 09.40 skulle ett flyg från Stansted i London ha anlänt Sturup. I flera timmar var det ovisst om det ens skulle kunna lyfta från England. Vid halv etttiden landade det äntligen på Sturup. - Vi har inte kunnat gå ut med någon information eftersom vi inte fått information från Ryanair, säger Sturups operative chef Mats Lindell.

Valde att stanna

Planet till London från Sturup skulle avgått vid tiotiden i morse. Trots väntan och nyheten om planerade terrordåd mot flygplan valde de flesta att stanna kvar på flygplatsen. - Sådant här händer, det är inget man kan göra något åt. Jag är inte rädd för att flyga härifrån till London. Men hade nog avstått flygresan om jag skulle rest ifrån England, säger Steven Bayer. Anders Jacobsson och Jenny Winqvist från Hässleholm är trogna Londonbesökare. För dem var det självklart att vänta in Londonflyget. - Just nu känns det bara skönt att veta att vi kommer iväg. Sedan får det vara hur många terrorhot det vill, säger Anders Jacobsson.

"Inte rädd"

Jenny Winqvist var i London i fjol i samband med terrorattackerna mot tunnelbanor och bussar. - Jag är inte särskilt rädd. Jag tror inte det är farligt att resa till London. Då undvek jag att åka tunnelbanan, så kanske det blir nu också, säger hon. Henrik Olsson och Linda Andersson från Karlshamn följde intensivt nyheterna via radion. De var starkt kritiska till hur Ryanair behandlade sina resenärer. - Informationen har verkligen varit jättedålig. Det är skandal, säger Henrik Olsson.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: