ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Zlatans hus står fortfarande osålt efter 335 dagar. Foto: Gisli Kristjansson
Zlatans hus står fortfarande osålt efter 335 dagar. Foto: Gisli Kristjansson

Efter 335 dagar - ingen vill köpa Zlatans villa

ANNONS:
Tidigare artiklar
Visa flerVisa färre

Nu har det gått 335 dagar sedan nyheten om att Zlatan skulle sälja sitt lyxhus i Malmö först dök upp. Men fortfarande har inget hänt.

– Inga kommentarer, säger Zlatans kommersiella agent Mika Lepistö

I mars förra året kom nyheten om att Zlatan skulle sälja lyxhuset och lämna Malmö. Paret sa då att de inte upplevde att de var tillräckligt anonyma i huset i Malmö.

– Anledningen är att vi bestämt oss för att fortsätta bo utomlands även efter karriären, skrev de då i ett pressmeddelande.

Men än står Zlatan som ägare till villan. Ingen av de mäklare som Kvällsposten pratat med känner till något om en eventuell försäljning.

– Det pratas om det, men det är nog inte så många som har svar på det mer än Zlatan och Helena själva, säger Fredrik Cronholm, mäklare på Mäklarefirman A. Cronholm.

Men spekulationerna fortsätter. Fredrik Cronholm menar att flera av deras kunder frågat om det är de som säljer lyxhuset.

– Våra kunder vet att vi säljer fastigheter i området, men vi har inte fått någon förfrågan om att sälja, säger han.

Marknaden trögare

Det var 1 oktober 2007 som Zlatan köpte den 500 kvadratmeter stora villan med utsikt över Öresund. Han betalde då 30 miljoner och har sedan renoverat huset för enorma summor. Det har tidigare spekulerats i att fastigheten skulle vara svårsåld.

– Det beror helt på priset. Det är ett fantastiskt vackert hus, men de betalade mycket och marknaden är lite trögare nu, säger Fredrik Cronholm.

Inte heller Zlatans kommersiella agent Mika Lepistö vet hur den eventuella husaffären ligger till.

– Jag sysslar inte med hans bostadsaffärer, så jag vet faktiskt inte, säger han.

Så sent som i oktober i fjol skaffade sig Zlatan och sambon Helena Seger en ny lya utanför Paris för runt 360 000 kronor i månaden.

Men miljonvillan i Malmö verkar förbli osåld.

– Vad jag har hört så är det deras advokat som håller i trådarna, säger Fredrik Cronholm.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: