ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Rikke om sina bröstförstoringar: "Den som har mycket vill ha mer."
Rikke om sina bröstförstoringar: "Den som har mycket vill ha mer."

Brösten som blev för mycket för Danmark

ANNONS:

Paradise Hotell-deltagarnas vilda sexliv har redan blivit en snackis bland de danska tv-tittarna.

Nu fortsätter skandalsåpan att chockera. I går flyttade två gånger 440 milliliter silikonbröst in på hotellet.

- Jag vet mycket väl att folk pratar om dem, säger Rikke, 26, till ekstrabladet.dk.

"Paradise hotel" har fått en ny hyresgäst. Högskolestudenten Rikke flyttade in på hotellet. Men det är inte kvinnans vackra ansikte som får publiken att häpna utan hennes två stora silikonbröst.

- Jag vet att de är stora, så jag vet mycket väl att folk pratar om dem. Jag kanske inte är van att höra folk säga det direkt till mig, men jag vet att jag är känd som hon med de stora brösten, säger Rikke till ekstrabladet.dk.

 

I-kupa

Rikke har skapat sina omtalade attribut i två steg. Hon började för 3-4 år sedan och nu finns totalt 440 milliliter i varje bröst.

- Jag har gjort dem eftersom jag absolut hade någonting att börja med. Och då jag bara alltid velat ha silikonbröst. Jag tycker det är sexigt och sensuell, säger hon.

För tillfället köper hon sina behåar i I-kupa. Men Rikke utesluter inte att det blir en tredje operation.

- Det har varit lite så att den som har, vill ha mer. Men jag tänker också att jag kanske ska sluta om jag vill ha ett jobb i framtiden, säger Rikke till ekstrabladet.dk.

 

Studerar utbildningsvetenskap

- Jag vill gärna forska inom mitt område i framtiden, och då kanske jag måste undervisa också. Jag vet ju mycket väl att ingen kommer att lyssna till vad jag säger om jag står där med jättebröst och undervisar på universitet, säger hon.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: