Skönhetstips och prylar

Allt om inre och yttre hälsa.

Sajten för alla vinnare

Här delas det ut superbonusar.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Storlek på text:
Skriv ut text
Flickan hamnade under poolskyddet och lyckades inte komma upp. Foto: Andreas Öberg Flickan hamnade under poolskyddet och lyckades inte komma upp. Foto: Andreas Öberg

Badet i Lund utreder dödsolyckan

LUND. 16-åriga flickan nattbadade på Källbybadet. Plötsligt försvann flickan under poolskyddet och kämpade för sitt liv - förgäves. Nu ska badet i Lund utreda hur olyckan kunde ske.
- Vi måste se hur säkerheten kan bli bättre, säger Magnus Malmborg, verksamhetsansvarig på Källbybadet.
16-åriga flickan och hennes vänner klättrade över staketet till badet natten till lördag. De skulle bada - men poolskyddet blev en dödsfälla. 16-åriga flickan försvann under de centimetertjocka presenningarna och låg livlös på poolbotten när räddningstjänsten var på plats.


Anläggningen låst

Sedan tidigare har Källbybadet infört åtgärder som affischer, hundbevakning och samarbete med polisen för att förhindra förbjudet nattbad.
– Anläggningen är också låst. De ungdomar som vi tog på bar gärning för en månad sedan anmäldes för olaga intrång, säger Malmborg.
Mest läst på Kvp.se
KVÄLLSPOSTEN SPORT
Annons:
Annons:
Senaste nytt
MRMADHAWK
MEST LÄST I DAG
Annons:
QUIZ
SPORT
DAGENS WEBBFRÅGA

Vad är det viktigaste för dig bland påskmaten?

Tack för din röst!
Du har redan svarat på frågan.
Visa resultat
Snittbetyg:
Annons:

Vad är det viktigaste för dig bland påskmaten?

Annons:
NÖJE
MALMÖGIROT
Mest delat i dag
WEBBTEST

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader