"Ingenting är klart", säger HIF-managern Henrik Larsson. Foto: Christian Örnberg
"Ingenting är klart", säger HIF-managern Henrik Larsson. Foto: Christian Örnberg

Talang från Aston Villa kan vara på väg till HIF

Publicerad

Ännu en Högaborgstalang är på väg till Helsingborgs IF.

Mittfältaren Moustafa Zeidan uppges vara på väg hem till Sverige efter några år i Premier League-klubben Aston Villa.

– Ingenting är klart, säger HIF-managern Henrik Larsson till hd.se

Moustafa Zeidan lämnade Helsingborg för snart två år sedan för att ta chansen i Premier League.

Men tiden i Aston Villas ungdomsakademi har inte blivit vad Moustafa hoppats på.

Nu behöver den förre Högaborgsspelaren en omstart i fotbollslivet.

Den kan han få i HIF.

Hd.se uppger att han ska läkarundersökas under fredagen och sedan skriva under ett kontrakt.

Moustafa Zeidan känner Jordan Larsson sedan tiden i Högaborg, där de spelade ett antal matcher tillsammans i A-laget.

Det är inte första gången HIF väljer spelare med förflutet i Högaborg. Jordan kommer alltså den vägen, liksom pappa Henrik.

Fotbollsfabriken Högaborg har även levererat Jonathan Larsson och Felix Bindelöv. Det är dock oklart om de får kontrakt i HIF.

Jan Peter Andersson
Jan Peter Andersson

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida