Anders Hallberg återvänder till Lugi. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån
Anders Hallberg återvänder till Lugi. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån

Lugi förstärker med återvändare: "Glad"

Publicerad

Lugi förstärker truppen inför vårsäsongen.

Anders Hallberg återvänder till klubben.

– Jag vill ha mer speltid och en större roll i laget än vad jag haft i Danmark, säger mittnian i ett pressmeddelande.

För ett och ett halvt år sedan flyttade Anders Hallberg från Lugi och skrev på för danska BSV.

Nu bryter han sitt kontrakt och flyttar hem.

Kontraktet sträcker sig över resten av säsongen.

– Jag är otroligt glad över att vi har hittat en lösning. Lugi är den klubb som ligger mig närmast om hjärtat, så när möjligheten dök upp så var det något jag ville göra, säger Hallberg.

Mittnian uppger att tryggheten i Lund är något han saknat.

– Möjligheten att spela för Axnér och tillsammans med mina gamla lagkompisar igen var avgörande i beslutet och nu ser jag väldigt mycket fram emot att få dra på mig den vinröda tröjan, säger Hallberg.

"Får klubbhjärta"

Lugitränaren Tomas Axnér är nöjd med värvningen.

– Med Anders får vi klubbhjärta och en balans på nio meter där vi har många unga spelare. Eftersom jag har haft Anders som spelare innan så känner jag till alla hans kvaliteter på och utanför planen. Med Anders i truppen tål vi skador samt har fler alternativa konstellationer. Nu är det upp till mig att hitta rätt uppställningar, säger Axnér i ett pressmeddelande.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida