Foto: JOEL MARKLUND
 Foto: JOEL MARKLUND

KHL-backen nobbar återkomst till Malmö

Publicerad

Här kommer en dålig nyhet för Malmö Redhawks. 

KHL-backen Patrik Hersley ser ut att nobba en återkomst till Malmö för att istället fortsätta utomlands. 

– Jag stannar förmodligen utomlands nästa säsong, meddelar Patrik Hersley Sydsvenskan

Malmö Redhawks ser ut att kunna sluta hoppas på Patrik Hersley i Malmötröjan nästa säsong. 

Backen, som redan kopplats samman med Malmö under den här säsongen när han fick sparken från Lokomotiv, har ambitionen att fortsätta utomlands. 

Just nu spelar 30-åringen i SKA St. Petersburg. 

– Jag går på känsla bara. När jag flyttar hem ska det vara för gott, säger Patrik Hersley till Sydsvenskan. 

Även Patrik Sylvegård bekräftar för tidningen att Patrik Hersley har meddelat att Malmö inte ska räkna med honom nästa säsong. 

Patrik Hersley har Malmö som moderklubb och har därefter även spelat i Pantern, Leksand, Modo och Sundsvall. Internationellt har han spelat i både ECHL, AHL och KH

Däremot kunde Kvällsposten tidigare i veckan avslöja att AHL-forwarden Max Görtz är klar för en återkomst till Malmö nästa säsong. 

Max Görtz spelar för närvarande i San Diego Gulls och förväntas presenteras för Malmö när AHL-laget spelat klart för säsongen. 

Relaterade ämnen
Elisabeth Lindbäck
Elisabeth Lindbäck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag