Anton Lindskog. Foto: Petter Arvidson
Anton Lindskog. Foto: Petter Arvidson

Här är nästa stjärna som kan lämna IFK

Publicerad

Här är nästa stjärna som kan lämna IFK Kristianstad.

Enligt Kristianstadsbladet gör landslagsspelaren Anton Lindskog, som har utgående kontrakt, Kristian Björnsen sällskap till tyska HSG Wetzlar.

Spelarflykten från IFK Kristianstad blir allt större.

Sedan tidigare är det klart att Andreas Cederholm och Fredric Pettersson lämnar för franska Toulouse efter säsongen.

Och nu uppger Kristianstadsbladet att mittsexan Anton Lindskog är aktuell för tyska ligasjuan Wetzlar. En klubb som sedan tidigare även är intresserad av lagkamraten Kristian Björnsen.

– Jag vill Inte kommentera något lag alls, mer än att jag har haft kontakt med ett par tyska klubbar, säger Anton Lindskog till Kristianstadsbladet.

– Jag är nog sugen på allting och kan tänka mig lite vad som... Jag trivs bra i Kristianstad och vet vad jag har här. Jag har inte bestämt mig riktigt än, men det lär jag nog göra snart.

"Tycker det har känts bra"

Förutom spel i Champions League har Anton Lindskog även fått chansen i landslaget, närmare bestämt i fyrnationsturnering i Gdansk.

– Jag tycker att det har känts bra i elitserien, där har vi ganska bra koll på lagen vi har mött. I Champions League är det klart att vi har fått kämpa i varje match, men det visste man på förhand. Det var ingen nyhet att vi skulle ha det svårt, säger Lindskog till tidningen.

Elisabeth Lindbäck
Elisabeth Lindbäck

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida