Foto: Elvira Lagerström Dyrssen
 Foto: Elvira Lagerström Dyrssen

Guillermo Molins är överens med Malmö

Publicerad

Med sex månader kvar av sitt kontrakt har MFF-stjärnan ännu inte skrivit på något nytt. Nu är han överens med klubben.

- Vi diskuterar ett fyraårsavtal nu. Nu är vi överens. Så nu väntar jag på att de lägger fram det, säger MFF-stjärnan till Sydsvenskan.

Ingenting skulle nog få MFF-supportrarna att jubla mer än om Guillermo Molins spelade fyra år till i MFF. Nu berättar han om kontraktsläget.

– Vi diskuterar ett fyraårsavtal nu. Vi hade diskussioner om lön och villkor i kontraktet, som vi inte var överens om en tidigare period. Nu är vi överens. Så nu väntar jag på att de lägger fram det, säger MFF-stjärnan till Sydsvenskan.

Upp till MFF

– Sen är det inte upp till mig. Det är Malmö som ska lägga fram kontraktet. Då skriver jag på det.

Förhandlingarna om Molins nya kontrakt har pågått länge, samtidigt som rykten har florerat att andra klubbar vill sno åt sig stjärnan. Mentalt har spelarens sits varit besvärlig, när trycket från supportrarna är konstant stort.

– Det är klart jag vill ha löst det. Det är tufft när man bara har fem månader kvar. Jag har tre barn. Jag sökte trygghet redan innan jag skadade mig.

Vill barnen ska växa upp i Malmö

- Jag vill spela här, vill att barnen ska växa upp i Malmö och jag mår bra i Malmö. Jag har velat det samma i arton månader nu.

Molins ses som en anfallare av nye tränaren Allan Kuhn och fick speltid på topp mot Midtjylland under tisdagen.

– Jag kan inte tvinga dem att ge mig ett kontrakt. Jag har bevisat vad jag kan under tio år i klubben. Tror de på mig kommer det fram, tror de inte på mig, kommer det fram. Då får jag söka mig vidare. Jag tänker spela fotboll lång tid framöver, säger Guillermo Molins.

Johan Åkesson

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida