Oscar Dansk. Foto: Jonas Ljungdahl
Oscar Dansk. Foto: Jonas Ljungdahl

Dansk vill stanna i Rögle: "Trivs bra"

Publicerad

Rögle vill ha kvar Oscar Dansk – och målvakten kan tänka sig att stanna.

– Rögle kommer alltid vara ett alternativ, säger Dansk.

Slutspelet och kvalspelet är i full gång men för Rögle innebär elfteplatsen i SHL att säsongen avslutades redan i tisdags.

För Oscar Dansk och hans lagkamrater väntar semester.

– Det är alltid en speciell känsla så här efter säsongen. Det har varit hockey för hela slanten men nu får det här sjunka in lite så blir det nog bra.

"Trivs otroligt bra"

Den gångna säsongen har Rögle hyrt in Dansk från Columbus. Sportchefen Anders Carlsson har uttryckt en önskan om att förlänga det avtalet över den kommande säsongen. Något besked har inte kommit men Dansk är själv öppen för att stanna i Ängelholm.

– Jag trivs otroligt bra och har haft en bra utveckling. Det är en otroligt bra förening. Jag är otroligt glad över att jag kom hit. Jag trivs så sjukt bra här, det är inget snack om den saken, säger Dansk.

Hur mycket vet du om vad som händer nästa säsong?

– Jag vet faktiskt ingenting om hur det kommer se ut. Det får visa sig framöver.

Är det Rögle eller Columbus som gäller, eller kan det bli något helt annat?

– Jag vet nog inte mer än du i den frågan så det är för tidigt att säga något.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida