Så slingar du håret hemma | Hälsoliv | Expressen

Så slingar du håret hemma

  • Dela
  • Facebook
    XXXX
  • Twitter
  • Mejla
Expertens bästa färgtips Höstens mode är lekfullhet och mindre kontraster.
Våga slinga håret hemma.
Hallå!s hårexpert Eleonor Bergman ger dig tipsen för en snygg, naturlig hårfärg.
ANNONS:
BILDSPECIAL: Så gör du - steg för steg Maria Andersson, 30, slingar håret för att ge håret ett lyft, och bli fräschare. - Små skuggor, mjuka kontraster och reflexer är trendigt. Håll dig till en naturlig färg och lek i stället med nyanser, förklarar Eleonor Bergman, frisör och delägare till Salong Tidlös i Stockholm. Så det är bara att välja och vraka bland höstens färger. Röda, bruna eller guldiga. Allt är tillåtet! Men var försiktig med att bleka slingor eftersom det är kort verkningstid och lätt kan förstöra och missfärga håret om du inte är vaksam.

Mer volym med slingor

Redo för att slinga håret? Då är det bara att bege sig till butiken och hitta en hårfärg med rätt nyans, köpa folie och sätta igång. Men hur och var ska man slinga? - Slingor i större delen av håret ger ett naturligt resultat. Börja där du vill att den starkaste effekten ska vara. Vill du ha slingor jämnt över hela håret börjar du "virka" i benan. Smalare ger ett naturligt resultat och bredare blir mer kontraster. Har du sönderpermanentat eller sönderblekt hår bör du rådfråga en frisör innan du slingar för att inte riskera förstöra håret eller håravfall. - Vill du få mer volym i håret är slingning perfekt eftersom håret får mer struktur och fyllighet.
Du kanske ocksÅ gillarRelaterade artiklar
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
SENASTE NYTT HÄLSOLIV
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Visa fler
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Brukar du "vobba" (jobba hemma när barnen är sjuka)?

Tack för din röst!
Du har redan svarat på frågan.
Visa resultat
Snittbetyg:
STÄNG

Brukar du "vobba" (jobba hemma när barnen är sjuka)?

ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: