Så kan du bli av med det farliga bukfettet | Hälsoliv | Expressen
Motion och kombination med hälsosam mat är ett måste mot bukfetma.Motion och kombination med hälsosam mat är ett måste mot bukfetma.  
ANNONS:

Så kan du bli av med det farliga bukfettet

 • Dela
 • Facebook
  XXXX
 • Twitter
 • Mejla

Har du börjat lägga på dig kring magen? Det farliga bukfettet kan orsaka framtida hälsoproblem. Tidningen Må Bra listar knepen för att bli av med den dallrande magen.

ANNONS:

Säg hejdå till transfetter

Undvik sådant som tillverkats i fabriker. Det handlar främst om kakor, snacks och pommes frites som är riktigt rikliga på kalorier.

 

Drick inte alkohol

Under påverkan av alkohol tenderar vi att känna oss mer hungriga och dessutom mer sugna på fet mat. Ett överflöd av kalorier tenderar att samlas i kroppens fettdepåer eftersom kroppen fokuserar mer på att förbränna alkoholen.

 

Glöm läsken

Läsk innehåller ofta stora mängder av socker. Men även de med sötningsmedel är att glömma om du vill gå ner i vikt. Flera studier visar på att det finns en koppling mellan bukfetma och läskedrycker.

 

Man får givetvis inte glömma hur viktigt det är med regelbunden motion. Drick vatten och ät fiberrik mat så är du en god bit på väg.

Du kanske ocksÅ gillarRelaterade artiklar
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
SENASTE NYTT HÄLSOLIV
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Visa fler
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Brukar du "vobba" (jobba hemma när barnen är sjuka)?

Tack för din röst!
Du har redan svarat på frågan.
Visa resultat
Snittbetyg:
STÄNG

Brukar du "vobba" (jobba hemma när barnen är sjuka)?

ANNONS:
ANNONS:
Mest delat
Hetast på Facebook

  Rapportera textfel

  Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

  Felaktigt mejl
  Du måste fylla i en kommentar: