Jag hatar mina stora blygdläppar! | Hälsoliv | Expressen

Jag hatar mina stora blygdläppar!

  • Dela
  • Facebook
    XXXX
  • Twitter
  • Mejla
ANNONS:
Fråga: Jag är en tjej på 21 år och har ett stort problem. Mina inre blygdläppar är så himla stora och jag hatar dem! Ingen kille har någonsin fått röra mig där nere, jag har aldrig blivit slickad och håller alltid för när jag har sex med någon. Jag har velat operera mig så länge jag kan komma ihåg men det kostar ju rätt mycket. Jag vet att många tjejer ser ut så, och att killar tycker det är fint och hit och dit men jag gör inte det! Jag är desperat! Jag vill ha ett normalt sexliv och kunna tycka jag är fin.
Sandra

Svar: Jag förstår att du tycker detta är jobbigt. Jag tycker att du ska vända dig till en gynekolog för att diskutera saken, kanske får du remiss till en platsikkirurg. I dag är det svårare att få den sådan operation bekostad av landstinget, ”psykiskt lidande” anses inte alltid som tillräckligt starkt skäl, särskilt inte om man anser att du faktiskt ser normal ut. Om du vill kan du surfa runt lite på kirurgiska sajter och läsa på om intimkirurgi, detta kan vara bra om du behöver veta mer innan du fattar ett beslut om hur du vill göra.
Du kanske ocksÅ gillarRelaterade artiklar
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
SENASTE NYTT HÄLSOLIV
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Visa fler
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Brukar du "vobba" (jobba hemma när barnen är sjuka)?

Tack för din röst!
Du har redan svarat på frågan.
Visa resultat
Snittbetyg:
STÄNG

Brukar du "vobba" (jobba hemma när barnen är sjuka)?

ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: