Skönhetstips och prylar

Allt om inre och yttre hälsa.

Sajten för alla vinnare

Här delas det ut superbonusar.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Storlek på text:
Skriv ut text
KOLHYDRATFRIA DAGAR. Skippa kolhydrater två dagar i veckan - det är en effektiv viktminskningsmetod. Foto: Thinkstock KOLHYDRATFRIA DAGAR. Skippa kolhydrater två dagar i veckan - det är en effektiv viktminskningsmetod. Foto: Thinkstock

Viktknepet för dem som inte vill banta

Annons:
Skippa kolhydrater två dagar i veckan - det är effektivare än att gå på en lågkaloridiet varje dag. Forskare har hittat viktknepet för dem som inte orkar banta.
Brittiska forskare vid universitetssjukhuset i Manchester, Storbritannien, ville hitta en viktminskningsmetod för dem som inte har disciplin nog för att följa en diet, rapporterar Time. Resultatet: En ny effektiv viktminskningsmetod - som gör att du slipper banta.

Lätt viktminskning

En grupp kvinnor uppmanades att skippa kolhydrater två dagar i veckan, medan en annan grupp fick gå på en lågkaloridiet med medelhavskost på högst 1500 kalorier per dag. Efter fyra månader visade sig den första metoden vara överlägsen. Kvinnorna som skippade kolhydraterna gick i snitt ner fyra kilo. De som åt lågkaloridieten hade i snitt gått ner 2,3 kilo.
Studien presenterades på San Antonios bröstcancerkonferens. Övervikt ökar risken för bröstcancer - och forskarna hoppas nu ha hittat en viktminskningsmetod som är lättare att stå ut med.
Annons:
MEST LÄSTA HÄLSOARTIKLARNA
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
MEST LÄST I DAG
Sexfrågor med Suzanne Lindström
MANSPANELEN
Annons:
KOST & Hälsa - Andreas Eenfeldt
Senaste artiklar
Annons:
HÄLSA
HÄLSA

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader