Skönhetstips och prylar

Allt om inre och yttre hälsa.

Sajten för alla vinnare

Här delas det ut superbonusar.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Storlek på text:
Skriv ut text
Riksdagen slog fast lagändringen om könsbyte. Foto: Krister Larsson Riksdagen slog fast lagändringen om könsbyte. Foto: Krister Larsson

Steriliseringskrav för könsbyte ska tas bort

Annons:

Riksdagen slår fast att kravet på sterilisering för personer som vill byta kön ska tas bort i svensk lag senast nästa sommar, 1 juli 2013.

 Den som ansöker om könsbyte behöver inte längre vara gift eller svensk medborgare för att få sin ansökan prövad, och trots att de rödgröna partierna hade velat se en lagändring redan i år dröjer det alltså till nästa sommar.

Regeringen arbetar nu med ett konkret förslag på hur den nya lagen ska se ut, och ska enligt egen utsago "skyndsamt" presentera denna för riksdagen.

Annons:
MEST LÄSTA HÄLSOARTIKLARNA
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
MEST LÄST I DAG
MANSPANELEN
KOST & Hälsa - Andreas Eenfeldt
Annons:
Senaste artiklar
Annons:
HÄLSA
HÄLSA

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader