ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Anders Wejrot
Foto: Anders Wejrot

Zazzi trampar för Barncancerfonden

ANNONS:

GÖTEBORG. Kocken Alexandra Zazzi, 46, kör just nu stenhård träning på gymmet. I sommar ska hon nämligen cykla till Paris med Barncancerfonden.

- Tänk att kunna säga när man är gammal att man åkt cykellopp i Paris, säger Alexandra Zazzi.

En av Göteborgs kock-profiler, Alexandra Zazzi, tränar nu stenhårt för att vara i form till Barncancerfondens cykellopp i juli:

- Jag har lagt upp ett träningsschema där jag tränar crossfit tre gånger i veckan, och sen kör jag ganska hårda spinningpass två gånger i veckan. Så fort snön försvinner blir det att cykla till och från jobbet.

Motivationen inför cykel­loppet ligger i att Alexandra Zazzi hade en vän som drabbades av cancer och gick bort - och att loppet är "en grym utmaning".

Paradgatan avstängd

- Det är en vecka som vi cyklar. Vi är 700 cyklister från Sverige, Finland och Danmark. Vi cyklar in i Paris samtidigt som Tour de France, det är grymt häftigt. Första cyklar vi gruppvis och sen samlas vi alla en timme utanför Paris. Och så cyklar vi in allihop på ett avstängt Champs-Élysées, säger Alexandra Zazzi.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: