ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
UNGDOMS­SÄLJARE. Efter tre år som lyckosam GT-försäljare i Surte lämnar Albin Lundblom Melin sitt distrikt till någon annan lagom till jul. Foto: PRIVAT
UNGDOMS­SÄLJARE. Efter tre år som lyckosam GT-försäljare i Surte lämnar Albin Lundblom Melin sitt distrikt till någon annan lagom till jul. Foto: PRIVAT

Vill du ta över Albins jobb som GT-säljare?

ANNONS:
Vill du också sälja GT?

Det är enkelt: Du får tidningarna levererade där du bor och sen ger du dig ut och knackar på hos hushåll i ditt distrikt.
Du märker snabbt vilka som är GT-kunder och efter bara någon vecka har du förhoppningsvis en trogen skara läsare som vill köpa av dig varje vecka.


Så här gör du:

1 Gå in och anmäl dig på www.saljgt.se. Därefter ringer vi upp dig och hjälper dig att komma igång.
2 Självklart får du en massa tips och råd för att lyckas så bra som möjligt. Du får ett eget distrikt, så du behöver inte konkurrera med andra säljare.
3 Det finns mer info på www.saljgt.se
4 Besök gärna vår sida på Facebook: http://www.facebook.com/saljtidningar

Visa merVisa mindre
Tidigare artiklar

SURTE. Hallå alla ungdomar i Surte som vill tjäna pengar!

Nu söker GT-säljaren Albin Lundblom Melin, 16, sin efterträdare när han lämnar sitt distrikt lagom till jul.

- GT-jobbet har varit jättebra. Jag har kunna spara och har köpt dator, tv-spel och andra småsaker för pengarna, säger han.

Albin bor i Surte och började sälja GT 2009.

- Jag har bara sålt på lördagar för att jag har velat vara ledig en dag i veckan, säger han. Men jag har hållit på nästan hela året runt med avbrott för lite semester.

- Det har varit jättebra och mestadels gått väldigt bra, säger han. Jag har tjänat mellan 800-1 000 kronor i månaden.

Vad har du köpt för pengarna?

- Jag har sparat och sparat och köpt en hel del. Jag har köpt en dator, ett tv-spel och andra småsaker. Men jag har haft råd att köpa grejer. Min första dataskärm köpte jag för de första pengarna jag tjänade.

Hur ska du nu försörja dig?

- Jag vet inte riktigt, men nu får jag ju mitt studiebidrag själv och sen är det så att på det tekniska gymnasium jag nu går på där får man lön.

Drömmen för Albin är att han ska utbilda sig till designer.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: