ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
En tappad mobil var nära att träffa Daniel Nilsson i ansiktet. Som tur var var det bara höljet som träffade honom i vaden.
En tappad mobil var nära att träffa Daniel Nilsson i ansiktet. Som tur var var det bara höljet som träffade honom i vaden.

Träffad av telefon i kön på Liseberg

ANNONS:
GÖTEBORG. Daniel Nilsson stod längst bak i kön till Kanonen på Liseberg. Plötsligt smärtade det till i ena vaden och något for tätt förbi honom.
Det var en mobil som en åkande tappat. Och det var höljet som träffade mig, berättar Daniel.
Han är inte ensam om att ha blivit träffade av kringflygande mobiler på Liseberg. – Det här har blivit ett jättestort problem för oss, säger jourhavande parkchef Lasse Zagai, till GT. Hittills i sommar har fyra personer, som Liseberg känner till, träffats av mobiltelefoner som åkande tappat i farten. Ingen har skadats så illa att de behövt söka sjukhusvård. – De som träffats har fått mobilen på kroppen, fortsätter Lasse Zagai som helst ser att ingen tar mobilen med sig när han eller hon åker attraktionerna. – Om man ändå måste ska de ligga i fickor med blixtlås. Johan Åbom och Patrick Johansson stod bredvid Daniel Nilsson i kön till Kanonen i går kväll n är mobilen farande - som en projektil. – Han (Daniel) höll på att få den i ansiktet. Det var rena turen att han inte blev svårt skadad, säger Johan Åbom. I ett försök att förhindra olyckor har Liseberg byggt tak över vissa delar av köerna.

Balder farligast

– Farligast är Balder. Sen Kanonen, förklarar Lasse Zagai och fortsätter: – Tappar man mobilen på Balder riskerar man att träffa någon i samma tåg. Vi har ingen chans att skydda de som åker, säger Lasse Zagai som fruktar att problemen med kringflygande mobiler kommer att öka. Daniel Nilsson vet inte hur problemet ska lösas. – Det går inte att lämna mobilen på kvar på backen. Den skulle försvinna med en gång.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
Dagens webbfråga

Har du behövt larma 112 någon gång?

Tack för din röst!
Du har redan svarat på frågan.
Visa resultat
Snittbetyg:
Annons:

Har du behövt larma 112 någon gång?

ANNONS:
VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: