ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Titiyo gör en Freddie Wadling

ANNONS:
Läs mer

Fläskkvartetten
Götaplatsen, Göteborg.
  ”Walk” är en stark sång.
  Sämst: Otippat orepat.

Förra året återförenades
Fläskvartetten med Freddie Wadling, mannen med rösten som gett bandet låtar som "Walk", "Dancing madly backwards" och de udda versionerna av Beatles "I'm a walrus" och Judy Garlands klassiker "Over the rainbow".
Gästspelet upprepas nu med Titiyo som ytterligare gäst. Ett sätt att ytterligare förstärka Fläskvartettens unika sound.

Fast egentligen är det sig själva nog. Visst är ovanstående sånger med Titiyos "Bridgades", "This one's for you" (som Robyn egentligen sjunger på plattan) och Kleeruplåten "Longing for lullabies" spännande, men den här gången känns det orepeterat, lite på en höft och inte på tårna.
Och ja, det fanns ytterligare en gäst. Trumpetaren Goran Kajfes ersatte violinsten Jonas Lindgren. Något som delvis ger Fläskisarna ett annat sound - på gott och ont.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: