Sebastian Holmén är nära att skriva på för Dynamo Moskva. Foto: Jörgen Jarnberger / Bildbyrån
Sebastian Holmén är nära att skriva på för Dynamo Moskva. Foto: Jörgen Jarnberger / Bildbyrån
Foto: Petter Arvidson / Bildbyrån
 Foto: Petter Arvidson / Bildbyrån

Holmén mycket nära Dynamo Moskva

Publicerad

Sebastian Holmén kommer allt närmare en flytt till Dynamo Moskva.

Elfsborgs mittbacksklippa har genomgått läkarundersökningen med positivt resultat.

Han förhandlar nu med ryssarna om det personliga avtalet.

– Det stämmer att han läkarundersökts, bekräftar 23-åringens agent.

Sebastian Holmén har den senaste tiden varit på besök hos ryska högstaligaklubben Dynamo Moskva, där bland annat förre Premier League-backen Christopher Samba och ryske landslagsmannen Igor Denisov spelar.

GT kan berätta att Elfsborgs nyckelspelare har genomgått den obligatoriska läkarundersökningen utan anmärkningar. Uppgifter som bekräftas av Holméns agent.

– Ja, det stämmer. För övrigt har jag inga kommentarer just nu, säger Jonas Svensson.

Förhandlar om personliga avtalet

Enligt GT:s uppgifter är Elfsborg och Dynamo Moskva överens om en övergång. Mittbacken och hans agent förhandlar just nu med Dynamo Moskva om det personliga avtalet. Sebastian Holmén ska ha fått ett fint erbjudande.

Enligt vad GT erfar kommer GIF Sundsvalls U21-landslagsman Joakim Nilsson presenteras som ersättare i Elfsborg så fort Holmén har skrivit på kontraktet med Dynamo Moskva.

Eric Nilsson
Eric Nilsson

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida