ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Se Amaranthes nya video – först på GT.se

ANNONS:

GÖTEBORG. På måndag släpps Amaranthes nya video till singeln "Burn with me" och beräknas få miljontals tittare över hela världen.

Redan i dag klockan 14 kan du se den i en exklusiv förhandsvisning på gt.se

- Den är, precis som videon till deras förra singel "The Nexus", en påkostad actionfilm med mycket effekter. Men självklart är det artisterna och musiken som lyser mest, förklarar regissören Patric Ullaeus.

Videon är inspelad i Västsverige.

Patric har tidigare gjort videor till bland andra "September", "Arch Enemy" och "In Flames".

"Mycket att göra"

Och Amaranthe är just nu ute på en världsturné. Har precis kommit hem från Japan och ska vidare till musikfestivaler i sommar bland annat i Sverige och USA.

- Det är roligt att det går så bra. Vår förra singel sålde guld och vi har hur mycket som helst att göra, konstaterar sångaren Jake E.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: