ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Newspilot Autoprint
Foto: Newspilot Autoprint

Nu söker GT en ny
krönikör - är det du?

ANNONS:
Så HäR GöR DU:

SKRIV

Max 3 000 tecken inklusive blankslag.

Mejla

Mejla in en krönika till oss på: kronikor@gt.se. Vi vill ha ditt bidrag senast den 25:e januari.

RÖSTA

En jury bestående av GT:s chef-redaktör Frida Boisen, GT:s kultur-redaktör Ingrid Norrman och GT:s nyhetschef Markus Hankins kommer att plocka ut de fem bästa bidragen, som kommer att läggas upp på gt.se, där våra läsare får rösta på sin favorit.

Visa merVisa mindre

Tyck loss! Låt dina åsikter bubbla. Fatta pennan och skriv. Vi utlyser härmed en audition där du på 3 000 tecken ska fånga inte bara vår uppmärksamhet utan också beröra vårt innersta. Ett av Göteborgs finaste hedersuppdrag kan bli ditt. Jakten på GT:s nya stjärnkrönikör börjar nu.

Bubblar du av åsikter? Är kanske rentav en åsiktsmaskin? Älskar du att skriva? Ett ess på att formulera dig? Då är det dig vi söker. För just nu startar jakten på GT:s nästa stjärnkrönikör. Vi utlyser härmed en audition där målet är att hitta morgondagens bästa krönikör.

Du kan vara kvinna eller man, yngre eller äldre. - det bryr vi oss mindre om. Vi söker dig som har en unik penna, ett skarpt huvud. Vi söker dig som tänker utanför de vanliga ramarna, som är en jäkel på att hitta nya perspektiv på tillvaron. Och den tillvaro vi pratar om är den i Göteborg och Västsverige.

Vi söker dig som bor här i Göteborg. Som ser vad som händer i staden, på dagen eller på natten. Vi söker dig som bryr dig inte bara om vad som händer, utan varför det händer. Som vill rasa eller rosa. Som gör det med finess, med passion, humor eller med det där lilla extra som gör att man bara MÅSTE läsa din krönika varje vecka. Vi vill helt enkelt ha din röst i GT. Vi vill hitta berättandet som berör. Som får oss att gråta, skratta, le eller rasa.

Är det här du? Har du något att berätta? Vill du bli vår nästa krönikör? Ja, men då så! Tveka inte. Det här är ett av de absolut finaste journalistiska uppdrag som finns i Västsverige. En chans som inte kommer tillbaka varje dag.

Visa vad du går för. Släpp dina åsikter fria. Ta i från tårna. Våga släpp loss. Och sök nu!

Jakten på GT:s nya stjärnkrönikör börjar: nu.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: