ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Nu kan du synas på storbild på Avenyn

ANNONS:

Nu kan du synas på storbildsskärm på Avenyn.

Allt du behöver göra är att ta en bild på dig själv.

– Det känns jättespännande, säger Madeleine Wahlberg, centrumledare i Avenyföreningen.

Wallenstam har i samband med en renovering fått upp en storbildsskärm på Avenyn.

– Vi funderade på vad vi skulle kunna göra för kul i sommar, och då tänkte vi att man kunde låta göteborgarna synas på skärmen, säger Madeleine Wahlberg, centrumledare i Avenynföreningen.

Allt man behöver göra är att lägga upp en bild på sig själv på Instagram och skriva in haschtaggen #iloveavenyn. De som inte har Instagram kan maila in bilderna till Avenyföreningen.

– Sen lägger vi upp dem på skärmen, de läggs inte ut direkt utan vi godkänner dem först så att det inte är några nakna rumpor eller så, säger Madeleine Wahlberg.

"En trend att folk vill synas"

Projektet körde i gång på fredagen och det har redan trillat in ett gäng bilder. De bilder som kommer in roterar på storbildsskärmen.

– Man kan ta bilder på sig själv var som helst i Göteborg, men det är ju extra kul om folk tar bild när de är på Avenyn, säger Madeleine Wahlberg.

Och intresset är enligt henne över förväntan.

– Att det skulle bli så stort trodde vi faktiskt inte, det känns jättespännande, säger Madeleine Wahlberg.

Varför vill man synas på en skärm på Avenyn?

– Det finns ju en trend med att folk vill synas, och då kände vi att det nu finns ett ypperligt ställe för detta. Och det här är väldigt enkelt för folk att göra, säger Madeleine Wahlberg.

Projektet pågår under hela juli månad.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: