Melin vill gärna stanna i Frölunda

Publicerad
Uppdaterad
GÖTEBORG. Roger Melin leder Frölunda mot slutspel.
Men tror inte på en fortsättning nästa säsong.
- Nej, det är tveksamt om jag finns med där, säger han.
I dag har Frölunda frivillig träning. Och i helgen helt ledigt.
Därför satte sig Frölundas nuvarande tränare, Roger Melin, i bilen i går och körde hem till Gävle där hustrun Susanne finns.
– Hem och hem, säger Melin med ett skratt. För mig är nog Göteborg mer hemma nu. 

Janne Karlsson återvänder

I måndags presenterade Frölunda Kent Norberg som elitseriens förste general manager.
Och det avslöjades att diskussioner förts med Ulf Dahlén om att bli huvudtränare samtidigt som Janne Karlsson återvänder från Linköping.
Om nuvarande tränaren Roger Melin sa Kent Norberg att han förstod att Frölunda var nöjd med honom.  Men det sas inget om en eventuell fortsättning för Melin i klubben.

Visste vad som gällde

Och han är noga med att påpeka att han inte är bitter.
– Jag kände till förutsättningarna när jag skrev, på, säger Roger Melin. Jag visste att ledningen skulle organiseras om.
– Men jag visste inte vilka namn det handlade om. Och det är klart att det hade varit roligt om man varit ett av namnen det pratats om.

Frölunda som gäller

Har du pratat om framtiden med klubbledningen?
– Nej. Nu gäller det bara att gå så långt som möjligt med Frölunda, säger han. I övrigt får min agent ta hand om vad som händer och försöka hitta något.
Påverkas ditt arbete av allt prat om Kent Norberg och vilka som ska bli tränare nästa säsong?
– Nej, absolut inte. Jag är oerhört sugen på att göra mitt bästa för att Frölunda ska spela så bra som möjligt.
Stefan Nilsson
Stefan Nilsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER