ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Lurade äldre kvinna på flera miljoner kronor

ANNONS:

En 29-årig man från Göteborg döms till fängelse för grovt bedrägeri.

Han lurade en äldre kvinna på flera miljoner kronor.

En äldre kvinna i Stockholm blev under en period 2006 vilseledd att ge den nu 29-årige göteborgaren närmare fyra miljoner kronor.

Göteborgaren och den då 73-åriga kvinnan kom i kontakt med varandra när hon köpte en matta. De hade vidare kontakt och mannen erbjöd den då 73-åriga kvinnan att investera i fastighetsaffärer i Iran som skulle ge vinster. Men den mattfabrik och hyresbostad som 29-åringen har pratat om har aldrig existerat. Under tiden som de hade kontakt uppgav 29-åringen en felaktig identitet.

När 29-åringen bad att få låna mer och mer pengar av kvinnan utan att något kom tillbaka blev kvinnan till slut orolig och kontaktade polisen.

29-åringen dömdes i tingsrätten till tre och ett halvt års fängelse men överklagade. Hovrätten har nu fastställt tingsrättens dom.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: