ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Kvarn till salu - för 6,5 miljoner

ANNONS:
STENUNGSUND. Garanterat en av Västkustens fräckaste gäststugor: En inredd väderkvarn på ett berg i Kolhättan med milsvid utsikt över havet. Budstart: 6,5 miljoner, men då ingår en gedigen timrad sommarvilla.
- Ja eftersom kvarnen är så spektakulär valde vi faktiskt att gå ut med den som lockbete i annonsen, säger Gun Hamrén till GT.
Hon är fastighetsmäklare på Skeppsholmen Sotheby's Realty som just lagt ut objektet till försäljning i Sverige och Norge.

Varsam renovering

- Det handlar om en äkta väderkvarn som har varit i bruk någonstans i Kungälvstrakten men som flyttades till Gamleberg i Kolhättan för drygt 100 år sen
Genom åren har den kvinnliga ägaren gjort en varsam renovering och tagit tillvara den ursprungliga inredningen. I bottenvåningen finns kokmöjligheter och stor murad öppen spis.
I sovrummet på andra våningen hänger fortfarande det enorma kvarnhjulet kvar i taket.
- Givetvis är det ett helt fantastiskt ställe att bjuda in sina gäster till, säger mäklare som också gärna vill påpeka att promenaden ner till badet inte är speciellt lång...
Norska spekulanter har redan hört av sig och visat intresse för kvarnen. Men givetvis också för det fullt utrustade och vinterbonade timmerhuset med terrasser i alla vädersträck.
- Norrmännen brukar ju gilla timrade hus som ligger högst uppe på bergknallarna, säger Gun Hamrén.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: