ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Inga framsteg efter Tynneredsskottlossning

ANNONS:

För över en vecka sedan släpptes den 18-årige man som häktades för skottlossningen i Tynnered i början av augusti på fri fot.

Och någon ny misstänkt för mordet har polisen inte.

– Jag bedömer att detta ärende är tillbaka på spaningsstadiet, säger åklagaren James von Reis.

I torsdags förra veckan släpptes den 18-årige man som den 7 augusti greps i Bandidos klubblokal vid Marieholmsgatan. Men brottsmisstanken mot 18-åringen sjönk efter utredningsarbetet som gjordes under tiden som han satt häktad.

– Han är inte helt avförd, men det är inte mycket till misstanke i dagsläget mot honom, säger James von Reis.

Tillbaks på ruta ett

Polisen är i stället tillbaka på ruta ett, och åklagaren bedömer det som att utredningen återigen är tillbaka på spaningsstadiet. Och någon ny misstänkt finns inte.

– Det finns inte någon misstanke mot någon viss person, med särskild styrka på något sätt.

Men finns det någon slags misstanke?

– Ja, det gör det ju alltid i sådana här utredningar, vi har ju lärt oss ganska mycket om det här brottet i samband med det intensiva utredandet som var i samband med att vi hade en person häktad här. Så att visst finns det personer som kan utpekas, men vilka det är och varför kan jag förstås inte kommentera, säger von Reis.

Skjuten i huvudet

Det var den andra augusti som ett antal skott avlossades in i en parkerad bil. En 20-årig man fick mycket svåra skador efter att han träffades i huvudet. Han avled senare på Sahlgrenska sjukhus. En annan man, också i 20-årsåldern träffades, och klarade sig med lindrigare skador.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: