Tobias Hysén är tillbaka i Blåvitt. Foto: Anders Wejrot
Tobias Hysén är tillbaka i Blåvitt.  Foto: Anders Wejrot
Här i Dubai håller IFK Göteborg träningsläger.
Här i Dubai håller IFK Göteborg träningsläger.

GT tar rygg på Blåvitt – följer med till Dubai

Publicerad

GÖTEBORG. Sent i kväll landar IFK Göteborg i Dubai för tio dagars träningsläger.

Det gör även GT – som bevakar varenda steg spelarna tar.

– Det blir Twitter, blogg, krönikor, artiklar, tv-magasin och liverapporter, säger reportern och krönikören Markus Wulcan.

Efter fjolårets cupseger och allsvenska andraplats har Blåvitt inlett försäsongen 2016.

Som en del i uppladdningen inför den kommande säsongen åker IFK Göteborg i dag till Dubai för ett tio dagar långt träningsläger.

Sent i kväll landar truppen och det gör även GT:s reporter och krönikör Markus Wulcan tillsammans med tv-reporter Maria Dahlin.

"Håller ett extra öga på Hysén"

– Blåvitt sätter troligtvis rekord gällande sålda årskort i år så intresset är definitivt väldigt stort, inte minst sedan Tobias Hysén blev klar. Därför satsar vi fullt ut på det här träningslägret, säger Wulcan.

Förutom de dagliga träningarna är två matcher inplanerade, mot Midtjylland den 4 februari (13.00 svensk tid) och mot Molde den 9 februari (12.30 svensk tid).

– Det är starkt motstånd och det ska bli intressant att se hur långt Blåvitt har kommit. Och jag ska hålla ett extra öga på Hysén, lovar Markus Wulcan.

Hector Junelind
Hector Junelind

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida