ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Grannarna gick till attack - med en yxa

ANNONS:

En man i Falköping ställde sig och grillade utanför fastigheten.

Då gick grannarna till attack - med en yxa.

– Han har fallit till marken rätt hårt, säger Johan Jung, vakthavande befäl vid polisen.

Larmet om en attack med en yxa inkom till polisen vid halv fyra-tiden på söndagen.

– Det är en kille i Falköping som stått och grillat utanför en fastighet, och det har grannarna inte tyckt om. De har tagit med sig en yxa ut och slagit honom i ryggen med den. Det är oklart vilken sida av yxan som använts. Men han har ju fallit till marken rätt hårt, säger Johan Jung, vakthavande befäl vid polisens länskommunikationscentral.

Mannen är förd till sjukhus.

– Exakt vad som hände efter att han fick yxan i ryggen och gått i marken vet vi inte, men de har varit på honom även efter, med sparkar. Han har ansiktsskador, säger Johan Jung.

Händelsen rubriceras som grov misshandel och polisen har en klar bild över vilka de letar efter.

– Det finns utpekade gärningsmän och de letar vi efter. Det verkar vara en man och hans far som haft åsikter om grillning utomhus, säger Johan Jung.

Stora frågetecken

Vid 23-tiden är fortfarande ingen gripen för yxattacken men det visar sig att det finns stora oklarheter i händelseförloppet.

– Offret har gått fram till några som har grillat på gården och därefter har en gärningsman eller två kommit ut och gett sig på honom, säger Jeanette Arvidsson, närpolisbefäl i Falköping på söndagskvällen.

Men hon är inte helt säker.

– Vi tror att det är så, men vi kommer att hålla förhör med både målsägande och vittne igen imorgon. 

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: