ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

32-årig man häktas
för balkongdråp

ANNONS:

I dag häktades en 32-åring man på sannolika skäl misstänkt för dråp i det misstänkta mordet i Johanneberg i Göteborg helgen.

– Jag vill inte gå in på vad det är för omständigheter som gör det anses föreligga sannolika skäl, säger ­åklagare Niklas Högdén.

32-åringen kom till häktningsförhandlingen i gråbeigea byxor, tröja och tofflor. Han såg nedstämd och trött ut och gned sig i ansiktet.

Det var natten till söndagen som en 45-årig man avled efter ett fall från en balkong i Johanneberg. Lägenhetsinnehavaren greps och häktades i dag på sannolika skäl misstänkt för dråp.

- Det är risk för att han ska försvåra utredningen, dessutom handlar det om ett så pass allvarligt brott, säger åklagare Niklas Högdén om häktningsgrunden.

Nekar till brott

Under gårdagen hölls nya förhör med 32-åringen.

- Det är ingen förändrad inställning från hans sida, han förnekar alltjämt, säger Niklas Högdén.

Enligt 32-åringens advokat Pia Liljeblad är mannen övertygad om att polisen kommer att förstå att han inte är inblandad.

Polis och åklagare vill fortfarande inte kommentera vad som kommit fram i utredningen, och vilken relation de två männen har till varandra.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: