ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

19-åring kidnappade och rånade ung man

ANNONS:

En 19-årig man i Göteborg åtalas för människorov och rån.

Han ska bland annat ha fört bort en ung man och tvingat med sig värdesaker från hans lägenhet.

I maj i år ska en ung man från Partille ha förts bort av en 19-årig man och ytterligare tre, i nuläget okända, gärningsmän.

Den drabbade mannen ska ha tvingats in i en bil och blivit slagen i ansiktet. Därefter körde gärningsmännen till hans lägenhet och tvingade honom att berätta var hans värdesaker fanns. De fick bland annat med sig en mobiltelefon, parfymer och ett playstation från lägenheten.

När de befann sig i lägenheten ska 19-åringen ha tagit fram en kökskniv, hållit den mot lägenhetsinnehavarens mage och sagt att det skulle sluta illa.

Hotades i skogsparti

Efter att ha varit i lägenheten tvingades den unge mannen med till ett skogsparti i Partille och blivit uppmanad att inte anmäla händelsen till polisen. Mannen kördes också runt i gärningsmännens bil och fick höra att de skulle behålla honom till dagen efter, och att han då skulle gå till banken och ta ut pengar åt gärningsmännen.

Till slut, i ett obevakat ögonblick, lyckades mannen fly.

19-åringen har suttit häktad sedan slutet av maj och åtalas nu för människorov och rån.

Han är även åtalad för ett rån vid ett tidigare tillfälle, då han tillsammans med andra ska fått med cigaretter, dator och kontanter från en livsmedelsbutik i Göteborg genom att ha hållit fast butiksföreståndaren på ett våldsamt sätt.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: