ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

16 anhållna efter mc-bråk i Uddevalla

ANNONS:
16 personer anhölls på tisdagskvällen misstänkta för misshandel efter ett bråk mellan motorcykelgäng i Uddevalla. Tre skadades och en fördes till sjukhus.
Tre personer skadades i ett bråk mellan motorcykelgäng i Uddevalla på tisdagskvällen. Efteråt anhölls 16 personer. Polisens teori är att slagsmålet var en vedergällning efter ett bråk på en fest i helgen. Mc-klubben Bengalos i Ramseröd utanför Uddevalla fick på tisdagskvällen påhälsning av ett antal personer, som enligt polisen har anknytning till det kriminella mc-gänget Brödraskapet Wolfpack. När de kom fram till klubblokalen i Ramseröd uppstod ett bråk. I tumultet som sedan följde skadades de tre personerna, varav en så allvarligt att han fick föras till sjukhus med ambulans. De två andra sökte senare sjukhusvård på egen hand.

17 greps

- Av de skadade har ingen anknytning till Brödraskapet, säger polisens informationschef Mats Glansberg till TT. Efter bråket greps 17 personer och 16 anhölls senare, misstänkta för misshandel. - Alla anhållna har anknytning till Brödraskapet, som jag inte skulle kalla en mc-klubb, utan hellre en sammanslutning av kriminella personer som finns på ett par ställen i Sverige, säger Glansberg till TT. De anhållna har förts till Uddevalla och Trollhättan och förhördes på onsdagen. Polisens uppfattning är att Bengalos är en vanlig mc-klubb. - Vi kan ju inte utesluta att någon medlem kan ha begått brott, men inget pekar på att man håller på med kriminell verksamhet.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT GT - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: