ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Kiichiro Sato
Foto: Kiichiro Sato

Apple ska öppna butik i Stockholm

ANNONS:
Apple gör nu en offensiv i Sverige och öppnar en egen butik på en av Stockholms hetaste och dyraste adresser.
Det kan leda till att heta surfplattor och mobiler från Apple kommer snabbare till Sverige - och fansen lär jubla.
Apples intåg i Sverige omgärdas av stort hemlighetsmakeri. Tidigare har den amerikanska elektronikjätten, som gjort succé med sina datorer, mobiler, surfplattor och musikspelare, bara funnits i Sverige genom återförsäljare.
Men nu byggs en egen butik under största sekretess.

På Norrmalmstorg

Ryktet har gått ett tag men handlingar från svenska bolagsverket avslöjar Apple - den 28 oktober startades bolaget Apple Retail Store och i styrelsen sitter bland annat chefen för Apples internationella butiksverksamhet.
Apples flaggskeppsbutik ska ligga på Norrmalmstorg i Stockholm - en av Stockholms dyraste adresser. Lokalen, som just nu byggs i anslutning till Audi och Volkswagens visningslokaler, är exakt så luftig och flott som Apple Store brukar vara.

Uppgraderas

Att Apple Store kommer till Sverige innebär också att landet uppgraderas inom pryljätten. Tidigare har Sverige kommit i andra vågen när produkter lanserats.
Apple Retail Sweden representeras av den svenska advokaten Carl Svernlöv men han vill inte berätta vad företaget ska göra.
- Det kan jag inte kommentera, säger han.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
EKONOMI PÅ TWITTER
ANNONS:
Mest läst om ekonomi
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: