Johanna Grenz är programledare för "Di Nyheter 07.30".Johanna Grenz är programledare för "Di Nyheter 07.30".
Johanna Grenz är programledare för "Di Nyheter 07.30".

Volvo bygger helt eldriven bil i Kina

Publicerad

Volvo Cars kommer att bygga sin första helt eldrivna bil i Kina, det meddelade företaget på bilmässan i Shanghai. Bilen kommer att börja säljas 2019. Volvo Cars har som mål att sälja en miljon elbilar, både helt eldrivna och hybrider till och med 2025.

Dagens Industris "Di Nyheter 07.30" sänds varje vardag för att ge en snabbkoll på morgonens och nattens viktigaste nyheter.

På fyra minuter får tittarna en överblick över de senaste nyhetshändelserna innan arbetsdagen drar igång och innan Stockholmsbörsen öppnar.

Få koll på utvecklingen på världens finansmarknader och på de stora affärshändelserna i Sverige och Internationellt.

”Di Nyheter 07.30” leds av programledarna Tomas Kvarnkullen och Johanna Grenz.

Som vanligt får du analyser, nyheter och aktietips i Börsmorgon, varje vardag mellan klockan 08.50 och 09.15.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Dina Pengars startsida

Mest läst i dag

Börsen i dag
Räntekartan
Vinnare och förlorare
Valutakollen