ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Är det så att hon är lite intresserad? Ett leende och en nick kan ge dig en positiv föraning. Foto: Colourbox.com
Är det så att hon är lite intresserad? Ett leende och en nick kan ge dig en positiv föraning. Foto: Colourbox.com

Så avslöjar du en hemlig beundrare

ANNONS:
Killen på kontoret verkar intresserad men du är inte säker. Och den där tjejen på kvällskursen i möbelsnickeri visst spanar hon in din singel-brorsa?
KK.no har listat användbara tips på hur du kan läsa kroppsspråk och avslöja en eventuell förälskelse.
Din kompis, kollega eller kanske kursare - kan det vara så att han är intresserad av dig? För att inte missa en möjlighet eller kanske ta något för givet får du här tips på hur du läser och tolkar kroppsspråk. Kanske är det en förälskelse du kunnat ana?
Enligt antropologen David Givens är det fyra grundläggande saker som avslöjar om en man eller kvinna är intresserad av någon annan, skriver kk.no.

1. Vi lyfter lite på axlarna

Biologer kallar den här gesten för "The cute response" eftersom den avslöjar en lite barnslig sida av oss och i och med den visar vi att vi är öppna och gärna lär känna den andra personen.

2. Inåtvända tår
Att stå med fötterna lite inåtvända betyder både att man attraheras av någon eller är intresserad och att man känner sig lite hotad, i lite underläge. Man "förminskar" sig själv för att inte verka så "hotfull2 och därmed kanske lite mer tillgänglig.

3. Uppåtvända handflator
När man är intresserad av någon vänder man handflatorna uppåt - både när man vilar och gestikulerar. Det signalerar att man är öppen och mottaglig och samtidigt sårbar.

4. Nickar
När du nickar är det en inbjudan till den andre att komma lite närmare

Ytterligare faktorer som kan vara tecken på att din kusins kompis eller personliga tränare är intresserad är följande:

5. Utvidgade pupiller
Oavsett ljusförändring kan pupillerna utvidgas när man tittar på en person som man tycker om.

6. Fötterna pekar rätt
Fötterna har en tendens att peka rakt mot den man är intresserad av enligt författaren Lisa Daily som skrivit boken Stop Getting Dumped

Och är det så att personen som du tror är intresserad av dig ler, gärna hintar lite personliga saker om sig själv och då och då försöker få ögonkontakt med dig, tja då kanske det är dags att föreslå en fika?
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: