ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Här är kurserna där alla är singlar

ANNONS:
Singel och kurssugen? Nu satsar Medborgarskolan på kurser för singlar och utbudet är stort.
- Ofta går man vidare ut efter kursen för att umgås, säger Eva Levin, verksamhetschef.
Att gå på kurs har länge rekommenderats singlar som är sugen på att träffa någon samtidigt som de lär sig något nytt. Men hur ska man veta att den man spanat in under keramikkursen också är singel? Den som väljer att gå på någon av Medborgarskolans speciella singelkurser kan räkna med att övriga deltagare också är i samma situation. Det är inte första gången som speciella singelkurser arrangeras, men i år är utbudet större än någonsin.
- Vi började med en singelkurs i italiensk matlagning för tre terminer sedan och den blev en succé. Förra terminen bokades singelkurserna upp snabbast av alla, så det finns en stor efterfrågan, sägr Eva Levin, verksamhetschef vid Medborgarskolan i Stockholm.

Ordnas i hela landet

Nytt för i år är också att singelkurser också anordnas i Helsingborg, Karlstad, Täby, Lidingö, Norrtälje, Göteborg och Örebro. Utbudet av kurser är också brett, till exempel akrylmålning, matlagning, bowling, språk och keramik.
- Vi har också en speciell kurs för singlar som vill sjunga i kör, och där har vi redan fått in en del anmälningar, säger Eva Levin.
Om tidigare singelkurser resulterat i några par än okänt.
- Men jag har hört att det hänt saker efter att kurserna haft sina avslutningar, säger Eva Levin.

Kurserna arrageras tillsammans med Shake My World, som är en aktivitetssajt för singlar. Den som anmäler till  en singelkurs får en månads medlemsskap på sajten.
- Fördelen är att kursdeltagarna då kan ha kontakt via Shake My World mellan kurstillfällena och diskutera kursen och annat, säger hon.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: