ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Avslappnad dejting tar dig utanför nätet

ANNONS:
Singel och sugen på att träffa någon, men tycker att nätdejting kan bli för pretentiöst? Sedan januari finns sajten " Shake my world" där singlar kan bjuda in andra singlar till olika aktiviteter.
- Vi vill skapa ett naturligt sätt för singlar att möta andra singlar utan att det blir för stor grej av det, säger Johan Landgren som är en av grundarna.
Johan Landgren och hans kompis Henrik Christiansson gick på golfbanan för två år sedan och diskuterade singellivet i allmänhet och nätdejting i synnerhet.
- Ofta ger en profil på en dejtingsida ingen bra bild av en person, och det är omöjligt att veta om man har någon kemi förrän man träffas. Vi kände att vi ville skapa en mötesplats för singlar, där man kan träffas i större grupper utan press och krav, säger Johan Landgren.
Sagt och gjort. I februari i år var det premiär för sajten " Shake my world". Johan Landgren, en av grundarna till sajten.
- Sajten fungerar så att intresserade lägger upp en profil, vilket är gratis. Sedan är det fritt fram att skapa eller delta i de aktiviteter som man är intresserad av. Vill man paddla kanot till exempel kan man lägga upp en sådan aktivitet och sedan bjuda in så många eller så få som man vill. Nyckelordet är att det ska vara oprentiöst och inte så mycket fokus på att man är singel och vill träffa någon, även om det förstås har hänt, säger Johan Landgren.

Chans att träffa flera

En av de som är med på Shake my world är Ivan Delacruz, 40.
- Jag har testat nätdejting innan och tyckte att det kunde vara ganska jobbigt. Det var mycket mailande fram och tillbaka och oftast stämde inte bilden av den andra personen när man väl träffades. Här träffar man flera personer som är i samma situation på samma gång och det blir mer avslappnat och naturligt, säger Ivan som bland annat deltagit i aktiviteter som bowling, konstutställning och pubrundor.
- Visst kändes det lite läskigt första gången, men det var väldigt varm och välkomnande stämning. Nu känns det bara kul, säger Ivan.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: