ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Miljonär – på nio klick

ANNONS:

Succéspelet Mega Fortune har gjort det igen.

En norrman beslutade sig nyligen för att testa spelet – nio spins senare hade han vunnit svindlande 34,9 miljoner kronor.

Nu har du också chansen att testa – helt gratis.

Här får du 20 freespins helt gratis  – klicka och registrera dig.
Tar två minuter. Ingen insättning krävs.

 

Det finns ett slotspel som är lite populärare än alla i casinovärlden. Mega Fortune är känt för sina enorma vinstsummor – och spelare efter spelare har kunnat ta hem rejäla storvinster.

En 30-årig norrman beslutade sig nyligen för att testa. Normalt brukar han spela ett annat spel, Ghost Pirates, men nu bestämde han sig för att testa spelet alla pratar om – Mega Fortune.

Han lär knappast ångra sig.

Han behövde bara nio spins på sig innan han hamnade i jackpotsnurran. Och väl där gick det så bra det kunde gå – han plockade hem hela jackpotten på 34,9 miljoner kronor.

Mega Fortune är en av Maria.com:s absolut mest spelade slottar och det är lätt att förstå varför med de enorma jackpot-summor som erbjuds – i skrivande stund ligger den på hela 25 miljoner.

Dessutom får du just nu 20 freespins helt gratis på den populära spelsajten, så det kommer knappast något bättre tillfälle att testa. Kanske behöver du bara nio spins för att kamma hem pengarna?

 

Klicka här och få 20 freespins helt gratis. Tar två minuter. Ingen insättning krävs.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
TIPS
ANNONS:
TIPS
TIPS
ANNONS:
ANNONS:
TIPS
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: