EXPRESSEN.SE
<span>En passagerade hade den här bakom sig under flygningen.</span>

En passagerade hade den här bakom sig under flygningen.

Foto: Reddit/biggestlittlepickle

<span>Fågeln fångades även i en rullstol på flygplatsen.</span>

Fågeln fångades även i en rullstol på flygplatsen.

Foto: Reddit/biggestlittlepickle

Visa i helskärm
1/1

Tog med kalkonen som stöd på flyget

Visst har det hänt att man hamnat intill en hönshjärna på flygplanet någon gång. Men det här är en resenär som passagerarna på flyget i USA nog inte hade räknat med.

Passagerarna fick sig nog en liten chock när de steg ombord på flyget. I ett av sätena satt nämligen en livs levande kalkon.

Den otroliga bilden som nyligen laddades upp på bildsajten Imgur, visar hur ägaren håller om sin fågel. Troligen tog personen med sig kalkonen som ”känslomässigt stöd”. I USA finns det nämligen regler som tillåter personer att ta med sig djur i kabinen som stöd vid ångest och rädsla.

Personen som la upp fotot skriver att en vän som jobbar som flygvärdinna tagit bilden. Samma person laddade även upp en bild som visar kalkonen i en rullstol.

Slipper betala extra i USA

Flera har kommenterat bilderna. Bland annat skriver användaren Durbee: ”Jag är väldigt rädd för kycklingar. Att se den här bilden fick min puls att skjuta i höjden, så jag antar att jag även är rädd för kalkoner. Jag skulle känna mig oerhört obekvämt på den flygningen.”

Förra året framkom det att många ljugit om sin rädsla för att slippa betala extra för att ta med sig sitt husdjur och användaren SoberHaySeed som kommenterat bilden skriver: ”Ibland tror jag att folk bara försöker slå varandra i hur galna deras val av djur som känslomässigt stöd kan vara. Först hundar, sen katter, marsvin, miniatyrhäst, grisar och nu en jäkla kalkon.”

Källa: dailymail.co.uk

 

LÄS OCKSÅ: 

INSNÖAD

ELISABETH MONTGOMERY